De Nieuwbouwkenners

Wij, De Nieuwbouwkenners van Hans Janssen Makelaars, helpen je graag op weg bij je zoektocht naar je nieuwbouwhuis, vertalen jouw woonwensen naar de projectontwikkelaar en maken ingewikkelde bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk. Ons werkgebied strekt zich uit van de regio Nijmegen tot Boxmeer en van West Maas & Waal tot aan de Duitse grens.

Uitgelichte projecten

Een selectie uit ons actuele aanbod

Koop
appelhoek

Alphen - Appelhoek

Appelhoek
Huur & Koop
hemelrijk

Puiflijk

Hemelrijk
Koop
zuiderveld-west

Nijmegen

Zuiderveld West

Wat is mijn huis waard?

Heb je nog een woning te verkopen? Wij houden korte lijntjes met onze collega’s van Hans Janssen Garantiemakelaars om de overstap van de oude naar de nieuwe woning probleemloos te laten verlopen. Benieuwd wat je huidige woning opbrengt? Bereken hier in enkele stappen de waarde van je huis.

Bereken nu

Voorrang met de Financierings Belofte

Het is niet altijd even makkelijk om een woning te kopen. Vaak zijn er vele gegadigden of is de woning al verkocht. Daarom is er de Financierings Belofte van LIV Hypotheken. Met de Financierings Belofte blijf je de concurrentie voor en heb je vooraf zekerheid over je hypotheek. Zo heb je een kort - en soms helemaal geen - financieringsvoorbehoud nodig. Wel zo handig.

Vraag de financieringsbelofte aan

Het laatste nieuws

Bekijk hieronder het laatse nieuws.

maandag-20-maart-start-verkoop-robijnlaan-cuijk
17 maart 2023

Maandag 20 maart start verkoop Robijnlaan Cuijk

informatieavond-kops-kwartier
16 maart 2023

Informatieavond Kops Kwartier

nvm-open-huizen-dag-2023
16 maart 2023

NVM Open Huizen Dag 2023

Lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwbouwontwikkelingen én ontvang als eerste bericht over toekomstige nieuwbouwprojecten.

Vestigingen

Kom op bezoek

Bekijk hieronder onze vestigingen.