LIV Hypotheken & Verzekeringen

Heb je een hypotheek nodig of wil je een bestaande hypotheek wijzigen of oversluiten? Wij werken samen met LIV Hypotheken & Verzekeringen. LIV Hypotheken & Verzekeringen helpt je met het realiseren van je droomhuis, geeft helder advies en neemt het volledige hypotheekproces uit handen.

Ben je starter of toe aan een volgende woning? Ondernemer of op zoek naar een beleggingspand? Wat je situatie ook is: LIV Hypotheken & Verzekeringen is er voor jou en adviseert je over de hypotheek die het beste bij je past.

Dit mag je van LIV Hypotheken & Verzekeringen verwachten!

Elke financiële situatie is anders. Daarom is LIV’s hypotheekadvies maatwerk. De werkwijze van LIV Hypotheken & Verzekeringen is wél voor iedereen hetzelfde. LIV Hypotheken & Verzekeringen geeft digitaal advies waar het kan en fysiek advies waar dat nodig is. Met een flinke dosis klantgerichtheid en begrip zorgen zij ervoor dat een hypotheek perfect aansluit bij jouw situatie en wensen. Zij nemen je stap voor stap mee in het hypotheektraject en houden je continu op de hoogte. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Vrijblijvend en kosteloos advies

Wat zijn je wensen en wat is je financiële situatie? In een vrijblijvend en kosteloos gesprek bespreken de LIV hypotheekadviseurs deze zaken met jou voor meer inzicht. Vervolgens berekenen zij wat er mogelijk is op basis van jouw huidige financiële situatie en wensen. Ze geven je advies over de hypotheek die het beste past en de financiële producten die zij aanbevelen Vervolgens krijg je uitleg over het hypotheektraject, de dienstverlening en bijbehorende vergoeding(en). Zo weet je na het eerste gesprek wat je financiële mogelijkheden zijn.

LIV Hypotheken & Verzekeringen:

  • Gegarandeerd de laagste hypotheekrente!
  • 100% flexibel – óók ‘s avonds en in het weekend!
  • Altijd bereikbaar en korte lijnen
  • Gebundelde ervaring met extreme klantgerichtheid!

Bezoek de website van LIV Hypotheken & Verzekeringen

Contact