Pré-Sale Lents Buiten

Begintijd
25 juni 2019 21:00
Locatie
https://www.lentsbuiten.nl/

Pré-sale gestart

De pré-sale van de woningen is gestart (NB: dus nog niet de appartementen). Een pré-sale houdt in dat je voorkeuren kunt opgeven voor één of meerdere woningen op basis van uitsluitend online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve koopsommen. Deze pré-sale geeft je tijdens de zomerperiode de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en overige woonwensen.

De pré-sale eindigt zodra alle verkoopstukken definitief zijn, waarna de woningen worden toegewezen aan de belangstellenden die hebben deelgenomen aan de pre-sale. Uiteraard worden dan ook de definitieve verkoopstukken en -prijzen gecommuniceerd.  De woning wordt één week voor je gereserveerd (optieperiode). Daarna vindt de officiële start verkoop plaats: naar verwachting eind augustus/begin september.

Inschrijven voor de pre-sale
interesse voor één of meerdere bouwnummers kun je vrijblijvend kenbaar maken via de knop belangstelling op de projectsite. Na het invullen en versturen van je NAW-gegevens ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Als je al een account hebt, kun je direct met je accountgegevens inloggen.

Zodra je account is geactiveerd of nadat je bent ingelogd meteen bestaand account kom je in de ‘Mijn omgeving’ van het project. Hier tref je de buttons 'Online inschrijven' aan voor de dijk- en boomgaardwoningen. In de ‘Mijn omgeving’ kunt u te allen tijde uw belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

meer informatie over de woningen

Terug naar overzicht

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwbouw
trends & ontwikkelingen in de regio van Nijmegen?

Aanmelden voor nieuwsbrief