Terug naar het overzicht

Zo mooi wordt de nieuwbouw in het Dijkkwartier: Maak kennis met De Havenkade

23 juli 2020

Begintijd 23 juli 2020 12:00
Locatie Dijkkwartier - Havenkade
Adres https://www.nieuwbouw-waalfront.nl/dijkkwartier

Tussen de Waalhaven en de Weurtseweg, naast de net gerealiseerde Handelskade, komt binnenkort de  nieuwbouw van het Dijkkwartier, genaamd Havenkade. Hier komen meerdere appartementencomplexen die uitkijken over de Waalhaven. 

VOOR IEDER WAT WILS
Havenkade combineert zowel huur als koop. In de 3 gebouwen komen in totaal 324 appartementen, waarvan 122 koopappartementen: Van lofts en 2-kamer appartementen tot heel bijzondere penthouses en alles daartussenin. Voor ieder wat wils dus!  

INDICATIEVE KOOPSOMMEN
Alle appartementen worden voorzien van complete keuken en luxe badkamer en hebben vloerverwarming in alle verblijfsvertrekken. Voor een loft van 50 m2 in gebouw C betaal je circa € 220.000 vrij op naam. De prijs van een 3-kamer appartement in gebouw A start vanaf circa € 382.000 v.on. en een appartement met 3 slaapkamers in gebouw B vanaf circa € 399.000 v.o.n. Altijd al gedroomd van een hele verdieping alleen voor jou en je familie? Het is mogelijk in één van de twee penthouse op de 21e en 22e woonlaag. Koopsom vanaf circa € 1.100.000 v.o.n.

PLANNING
Naar verwachting gaan de appartementen 4e kwartaal in verkoop. Wil jij ook hier wonen? Schrijf je in op de projectsite en je wordt op de hoogte gehouden.

SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN
In Havenkade worden 77 huur appartementen ontwikkeld door Talis en 87 huur appartementen door Portaal, in diverse oppervlakten en prijs-categorieën. De start bouw van Havenkade staat gepland voor het eerste kwartaal van 2021. Zodra de huurwoningen gereed zijn, zullen deze via Entree.nu worden aangeboden. Meer informatie via Talis en Portaal.