Terug naar het overzicht

Bekijk hier de superleuke video van Bongerd & Dijcke

27 augustus 2020

Ontwikkelaar Heijmans laat je in dit filmpje kennismaken met het nieuwbouwproject Bongerd & Dijcke in Lent. Zo krijgt jij een goed beeld van de woningen en de omgeving.  

De woningen in Bongerd & Dijcke zijn onderverdeeld in twee woningtypes. Er komen 22 boomgaardwoningen (type Bongerd) en 16 dijkwoningen (type Dijcke).

Boomgaardwoningen - koopsom vanaf € 490.000,- v.o.n.
Ruime ééngezinswoningen (woonoppervlakte 161 m²) die van alle gemakken zijn voorzien en die direct grenzen aan de boomgaard. Deze boomgaard biedt kinderen een veilige plek om te spelen en jou een heerlijke ontmoetingsplek met je buren. De woningen hebben daarnaast ook een privéterras, waarbij je privacy door een klein hoogteverschil en een groene heg is gegarandeerd.

Dijkwoningen - koopsom vanaf € 567.000,- v.o.n.
Deze stoere woningen (woonoppervlakte 186 tot 191 m²) worden tegen de dijk gebouwd. Jouw voordeur zit op straatniveau en de auto stal je onder het huis voor de grote inpandige berging. Vanuit de woningen heb je een geweldig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische stad Nijmegen. 

Wil je meer weten over dit project? Klik hier voor meer informatie op de projectsite Bongerd & Dijcke.