Terug naar het overzicht

Het Leeuwse Veld bouwt verder!

28 september 2020

Het nieuwbouwplan Leeuwse Veld in Beneden Leeuwen wordt uitgebreid. Na het Leeuwse Veld Oost volgt binnenkort het Leeuwse Veld West met circa 65 woningen.

Nu nagenoeg alle woningen aan de oostkant van het plan verkocht zijn werd het tijd om verder te gaan naar het nieuwe deelgebied aan de westzijde 'Leeuwse Veld West' . Het stedenbouwkundige plan en de schetsontwerpen van de woningen zijn inmiddels met enthousiasme ontvangen door de Welstandscommissie.

Het nieuwe deelgebied zal gefaseerd op de markt worden gebracht. In fase 11 worden 47 koopwoningen gerealiseerd met diverse woningtypes: van vrijstaand tot semi-bungalows en van tweekappers tot rijwoningen. Voor ieder wat wils dus. Ook aan de starter is gedacht! In fase 12 worden 18 huurwoning, waaronder rijwoningen en seniorenwoningen gebouwd voor Woonstichting De Kernen.

Het Leeuwse Veld in Beneden Leeuwen ligt op een prachtige landelijke locatie en biedt een grote diversiteit aan woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen. Slechts 2/3 van dit plangebied wordt bebouwd. De overige ruimte is bestemd voor een groengebied met wandelpaden en het Cool Nature speelpark ‘Het Speelse Veld’: een plek waar kinderen lekker in de natuur kunnen ravotten. 

Schrijf je in en we houden je op de hoogte.
Bij interesse voor een huurwoning verwijzen je graag naar Woonstichting de Kernen.