Terug naar het overzicht

Eindeloze vergezichten vanuit de appartementen ' Op de Terp '

08 oktober 2020

Naast de dijkwoningen en de boomgaardwoningen van het plan 'Lents Buiten' kun je nu ook voor de appartementen 'Op de Terp'  bij Hans Janssen Makelaars in Nijmegen terecht.

De appartementen liggen op een unieke plek op de noordoever van de Waal, temidden van het landschap met eindeloze vergezichten op de Waal, de stad en de oude stuwwal.

Er komen in totaal 41 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. ieder met een eigen parkeerplek in de stallingsgarage en een zonnige buitenruimte. De appartementen hebben 3 of 4 kamers en worden luxe afgewerkt. Van binnen heerlijk licht,  buiten een riant terras en een magnifiek uitzicht. Voor de happy few zijn er ook penthouses te koop; voorzien van alle denkbare gemakken, 2 parkeerplaatsen en 2 dakterassen. 

In één van deze luxe appartementen woon je straks tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard of aan de eindeloze dijk. En dat op slechts 5 minuten fietsen van de historische binnenstad van Nijmegen!  

De bouw van de appartementen is afgelopen juli gestart. De verwachting is dat de appartementen eind 2021 worden opgeleverd. Heb je belangstelling en wil je weten welke appartementen nog beschikbaar zijn? Neem dan een kijkje op de projectsite. De 360 graden beelden die op de site staan geven je een goed beeld hoe het er straks uit komt te zien.

Meer informatie? Bel ons 024-3244 244 of stuur een email naar nieuwbouw@hansjanssen.nl