Terug naar het overzicht

De sfeerplattegronden van Havenkade staan online

09 oktober 2020

Op de website van de Havenkade komt steeds meer informatie beschikbaar. Deze week zijn de sfeerplattegronden toegevoegd. Zo kun jij alvast gaan nadenken hoe jij jouw favoriete appartement in kan richten.

Door de sfeerplattegronden krijg je een goed beeld hoe de appartementen zijn ingedeeld. Ze laten je de ruimte beleven zoals het straks gaat worden en zorgen dat de mogelijkheden zichtbaar worden. Laat je inspireren en begin alvast met het indelen van jouw favoriete appartement. De plattegronden zijn nu bij ieder bouwnummer in te zien.  

Financiele check

Heb je belangstelling in de Havenkade? Dan raden we je aan een financiele check te doen.

De financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke account. 

De financiële check kan in je voordeel werken bij de toewijzing van de appartementen. Als er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer wordt gekeken naar de financiële check. Zijn er meerdere kandidaten die de financiële check hebben ingeleverd? Dan wordt gekeken naar de inschrijfduur voor het project. Op deze wijze worden de bouwnummers zo optimaal en transparant mogelijk verdeeld.

Heb je geen hypotheek nodig? Laat je financieel adviseur of de bank dan een brief opstellen waarin wordt aangegeven dat je de woning uit eigen middelen kunt betalen.

LIV Hypotheken, partner van Havenkade, helpt je graag aan deze ”financiële check”.