Terug naar het overzicht

Nu modelwoning te bezichtigen in Koningsdaal

14 oktober 2020

In Koningsdaal fase 11 is nu een modelwoning te bezichtigen. Helemaal afgewerkt en ingericht zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden.

Op de eerste woonlaag van deze 4-laagse stadsvilla tref je een royale woonkeuken met toegang via dubbele deuren naar de tuin. De woonkamer op de tweede woonlaag is voorzien van prachtige Solarlux glazen puien, waarbij je het bovenste gedeelte over de gehele breedte kunt openen openen. Vanuit deze woonlaag heb je fantastisch zicht op de 'Oversteek'.  
Op de derde woonlaag bevinden zich drie slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van groot formaat wand- en vloertegels, een toilet, dubbele wastafel en trendy inloopdouche. Op de bovenste woonlaag tref je de technische installaties en was- en droogmachine aansluiting. Door het platte dak is deze ruimte ideaal om een extra slaapkamer, studieruimte of speelruimte voor de kinderen te creeren.

De wanden, vloeren en tuin van de modelwoning zijn compleet afgewerkt en de woning is voorzien van moderne stalen deuren, een luxe keuken, en volledig ingerichte badkamer. Deze zijn allemaal bij de vrij op naam prijs inbegrepen.

Dit is de allerlaatste kans op een stadsvilla in Koningsdaal. Heb je belangstelling en wil je komen kijken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoon, nummer 024-3 244 244, of via emailadres nieuwbouw@hansjanssen.nl

Digitaal voorproefje