Terug naar het overzicht

Laatste bouwkavel Maashaeghe Park.

16 oktober 2020

Woon jij graag dichtbij de natuur? Dan is dit je laatste kans; er is nog slechts 1 bouwkavel beschikbaar binnen het nieuwbouwproject Maashaeghe Park in Boxmeer. 

Hier, op dit ruime bouwkavel van maar liefst 2.237 m2 woon je met de natuur en de Maasheggen in de achtertuin. Een licht glooiend en verrassend rivierlandschap waar krachtige natuur, weidse uitzichten en ongekende rust elkaar ontmoeten.

Het kavel biedt je alle ruimte om jouw droomhuis te bouwen. Jouw woning wordt gebouwd volgens een beeldkwaliteitsplan. Hierin staat beschreven hoe jouw woning eruit mag komen te zien. Je kunt je ook laten inspireren door de reeds gebouwde villa’s in Maashaeghe Park of door één van de architecten van het plan. De koopsom van dit kavel bedraagt € 575.000,- v.o.n. (kavelnummer 38). 

De bouwregels en beeldkwaliteit zijn hier te downloaden.

Maashaeghe Park komt in een groene en rustige omgeving aan de rand van Boxmeer . Omringd door bomen, beschermd door dijken en beschut door eeuwenoude hagen in het Maasheggen landschap. In Boxmeer heb je alle voorzieningen binnen handbereik. Ook zijn er diverse sportmogelijkheden en vind je in de omgeving diverse wandel- en fietsroutes.