Terug naar het overzicht

Hof van Campe - Ewijk cluster 7 binnenkort in verkoop

29 oktober 2020

De één na laatste fase van de nieuwbouwwijk Hof van Campe in Ewijk gaat dit jaar nog in verkoop. De eerste schetstekeningen zijn al te bekijken op de projectsite.

In cluster 7 komen 23 woningen, waaronder 17 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen. Zoals uit de eerste schetsontwerpen is op te maken is de architectuur vergelijkbaar met de eerdere clusters. Zo is voor de gevel gekozen voor een oudhollandse stijl; met mooie geveldetails en antracietgrijze dakpannen. 

Ook nu is er weer veel aandacht voor ruimtelijkheid: er komt volop groen in de wijk en veel ruimte rondom de woningen: ideaal voor kinderen om te spelen. Je hebt hier echt het gevoel van vrij en landelijk wonen. Indicatie van de prijsrange: € 275.000,- tot € 460.000,- vrij op naam.

Hof van Ewijk
Het Hof van Ewijk bestaat uit 8 ruimtelijk opgezette hofjes met in totaal 182 nieuwbouwwoningen. Wonen in 't Hof van Campe voelt bijna als wonen op het platteland. De prachtige uiterwaarden, met water, graslanden, wilde planten en boomgaarden, bevinden zich op steenworp afstand. Natuurgebieden, agrarische gronden en bebouwd land wisselen elkaar af. Een landelijke omgeving die je iedere dag weer rust en ontspanning brengt, én ook nog eens zorgt voor veel sfeer en recreatiemogelijkheden. 

In het laatste cluster (cluster 8 ) komen er met name twee-onder-een-kapwoningen en enkele vrijstaande woningen. Ook deze woningen zullen de kenmerkende landelijke architectuur krijgen van 't Hof van Campe. De verwachting is dat het laatste cluster medio 2021 in verkoop gaat.

 

Zie jij jezelf wel heerlijk vrij en landelijk wonen in ’t Hof van Campe?  Rij er dan eens heen: clusters 1 tot en met 6 zijn al opgeleverd zodat je een goed beeld krijgt van de wijk, de woningen en de sfeer.

Schrijf je in als belangstellende voor cluster 7 en we houden je op de hoogte.