Terug naar het overzicht

Park Fort Krayenhoff start bouw aangekondigd

30 oktober 2020

De kopers hebben deze week de hoera brief ontvangen: de bouw van Paviljoen 1 van het nieuwbouwproject Park Fort Krayenhoff gaat van start.

De verwachting is dat aannemer Trebbe Bouw B.V. in december 2020 start met de bouwwerkzaamheden door middel van het voorboren van de heipalen. Na de jaarwisseling wordt de heistelling verwacht en dan zullen de palen daadwerkelijk worden geheid. De oplevering van het eerste appartement staat gepland voor medio 2022.

Park Fort Krayenhoff ligt pal dicht bij De Oversteek. Zo rijd je in een paar minuten naar de overkant van de Waal. En ook het centraal station en het stadscentrum zijn niet ver weg. De binnenstad is zelfs op nog geen 10 minuten loopafstand. In Park Fort Krayenhoff staan straks 3 kleinschalige parkpaviljoens met gezamenlijk zo’n 45 woningen. Vanuit de appartementen heb je vrij zicht op de Waal, de stad én op het groen rondom. 

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Heb je belangstelling? Bekijk op de projectsite de virtuele 3D beelden en de informatie over de beschikbare appartementen.