Terug naar het overzicht

Verkoop Het Leeuwse Veld fase 11 start 20 november a.s.

05 november 2020

De verkoop van de 47 woningen in Het Leeuwse Veld fase 11 in Beneden Leeuwen start op vrijdag 20 november a.s. Belangstellenden kunnen online hun voorkeuren opgeven. 

In deze fase van Het Leeuwse Veld worden diverse tweekappers, (semi)bungalows, rij- en hoekwoningen en een vrijstaande woning gerealiseerd. Prijzen starten op circa € 225.000 voor een starterswoning tot circa € 465.000 voor een vrijstaande woning.

Definitieve koopsommen worden nog vastgesteld. Veel informatie en impressies van de woningen zijn al te bekijken op de projectsite. De indelingsplattegronden volgen spoedig.

  • (Semi)bungalow vanaf ca. € 359.000 von
  • Tweekappers vanaf ca. € 365.000 von
  • Vrijstaande woning vanaf ca. € 465.000 von
  • Hoekwoning vanaf ca. € 280.000 von
  • Tussenwoning vanaf ca. € 225.000 von

HET LEEUWSE VELD - BENEDEN LEEUWEN:
Gezinnen met kinderen vinden in Beneden Leeuwen het ruim opgezette plan Het Leeuwse Veld: een prachtige locatie met een grote diversiteit aan woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen.

Slechts 2/3 van dit plangebied wordt bebouwd. Aan de zuidrand ligt een groot groengebied met veel wandelpaden: het Cool Nature speelpark 'Het Speelse Veld': Een plek waar kinderen lekker in de natuur kunnen ravotten. Een prima ontspanningsplek vlakbij huis! Rondom de woningen is ook veel ruimte voor groen en water. 

Het Leeuwse Veld Oost is -op enkele bouwkavels na- helemaal verkocht en grotendeels al bewoond. Rij of wandel eens door de wijk en ervaar zelf de landelijke en groene omgeving.

De online verkoop start op vrijdag 20 november a.s. Informatie over de procedure volgt binnenkort. Schrijf je in als belangstellende en we houden je op de hoogte.