Terug naar het overzicht

Hof van Holland in wording

25 november 2020

Er is een tijdelijke Aldi gevestigd en binnenkort komen de eerste woningprojecten er aan: de ontwikkeling van Hof van Holland is gestart.

Er wordt al jaren over gesproken en naar uitgekeken: Hof van Holland met het winkelcentrum 'Hart van de Waalsprong' zou hét stadshart van Nijmegen-Noord worden. Een plek waar gewoond, gewerkt, gecreëerd en gewinkeld wordt. Een tegenhanger van het bestaande Nijmeegse centrum voor alle inwoners van Nijmegen-Noord.

De plannen zijn gedurende de jaren een aantal keren gewijzigd maar nu is het dan zover: de eerste woningprojecten worden volgend jaar gelanceerd en de contouren van de diverse deelgebieden worden langzaam zichtbaar. Het is moeilijk voor te stellen; maar over 5 jaar staan hier duizenden woningen. En in 2023 openen de eerste winkels hun deuren in 'Hart van de Waalsprong' : een volwaardig winkelcentrum met een Albert Heijn, Aldi, winkels met lokale produkten en horeca. 

Meer weten over het Hart van de Waalsprong? Volg het seminar op 2 december a.s. of bezoek de projectsite https://www.hartvandewaalsprong.nl/