Terug naar het overzicht

Kavel in Heumen voor vrijstaande woning of tweekapper te koop

10 december 2020

Midden in het centrum van Heumen, op de hoek van de Dorpstraat en de Oude Boterdijk, ligt een bouwkavel geschikt voor een fraaie tweekapper of een vrijstaande woning.

Is samen met vrienden of familie je eigen tweekapper bouwen een langgekoesterde wens maar zie je op tegen de gemeentelijke procedures? Grijp dan nu je kans: het ontwerp van de tweekapper op dit kavel is al gegund: dus je kunt meteen aan de slag!

De kavel aan de Dorpstraat 10 is 212 m2 groot en bedraagt € 87.000 k.k. De kavel aan de Dorpstraat 10a is 224 m2 groot en bedraagt € 92.000 k.k. Een eigen ontwerp of een vrijstaande woning binnen de kaders van het huidige bestemmingsplan is uiteraard ook mogelijk. De kavel voor een vrijstaande woning is 436 m2 met een vraagprijs van € 179.000 k.k.

Kortom: bij aankoop van dit kavel kun je kiezen uit drie mogelijkheden; 

  1. Je koopt de kavel en realiseert het ontwerp voor een twee-onder-één-kap de tweekapper is reeds vergund
  2. Je koopt de kavel en realiseert jouw eigen ontwerp (twee-onder-één-kap) binnen de kaders van het vigerende bestemmingsplan;  
  3. Je koopt de kavel en realiseert jouw eigen ontwerp (vrijstaande woning) binnen de kaders van het vigerende bestemmingsplan.

Bel 024-3244 244 voor meer informatie of download de brochure.