Terug naar het overzicht

Verkoop Hof van Campe cluster 7 gestart

07 januari 2021

Donderdag 7 januari om 12:00 uur is de verkoop gestart van het Hof van Campe cluster 7. Je kunt je voorkeuren voor één van de 23 woningen kenbaar maken via een persoonlijke accountomgeving op de projectsite. Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 20 januari.

Alle informatie over de woningen en het inschrijfproces zijn op de projectsite terug te vinden. Je kunt je inschrijven via je persoonlijke accountomgeving en logt in met je email en je gekozen wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Je kunt via deze pagina een nieuw wachtwoord aanvragen.

In cluster 7 komen 17 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen.  De woningen worden compleet opgeleverd en zijn onder andere voorzien van een complete keuken en badkamer, een warmtepomp en zonnepanelen. De architectuur is vergelijkbaar met de eerdere clusters, met mooie geveldetails en antracietgrijze dakpannen. Ook nu is er veel aandacht voor ruimtelijkheid: er komt volop groen in de wijk en veel ruimte rondom de woningen: ideaal voor kinderen om te spelen. In de wijk wordt al volop gewoond. Rij er heen en loop eens door de wijk: zo ervaar je zelf hoe het is om hier te wonen.

Koopsom vanaf € 289.500 tot € 479.500 vrij op naam.