Terug naar het overzicht

Tichellande gaat 12 februari in verkoop

07 januari 2021

Fases 12 en 15 van Tichellande gaan 12 februari a.s. in verkoop. Het is de laatste kans om een nieuwbouwwoning in deze waterrijke nieuwbouwwijk in Druten te bemachtigen.

In dit laatste deelplan worden in totaal 59 woningen gerealiseerd:  Ééngezinswoningen voor starters en doorstromers, ruime fraaie twee-onder-één-kapwoningen en levensbestendige semi-bungalows. Voor ieder wat wils dus.

De twee-onder-één-kapwoningen hebben vrij uitzicht op het water en komen in twee uitvoeringen: als  'reguliere ééngezinswoning'  en als semi-bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers. Van de 43 rijwoningen worden er 19 woningen voor starters gerealiseerd:  woningen die net een maatje minder in grootte en in prijs zijn.  En met de starterslening van de gemeente Druten worden deze leuke woningen nog bereikbaarder.

De koopsommen variëren van circa € 225.000 tot € 425.000 vrij op naam. 

Start verkoop:
De verkoop start op 12 februari om 12:00 uur. Inschrijven is mogelijk tot nschrijven tot en met 28 februari. De week daarna vindt de toewijzing plaats.

De financieringsbelofte
Heb je belangstelling in een woning in Tichellande? Bereid je dan nu alvast voor door je financiele mogelijkheden te laten voorrekenen. Als je tijdens de inschrijving kunt aantonen dat jij de woning van jouw keuze kunt financieren vergroot je jouw kansen bij de toewijzing. Doe navraag bij je hypotheekadviseur of vraag om de financieringsbelofte bij LIV Hypotheken
 

Meer informatie over de woningen en het project op de projectsite