Terug naar het overzicht

Zo ziet het Waalfront er over enkele jaren uit

10 februari 2021

In het park, aan de kade of de haven, mét uitzicht over de rivier: in het Waalfront wordt overal de verbinding met het water gezocht. Een deel is al bewoond, nieuwe woningen staan op stapel: medio 2021 zullen de eerste schetsen te zien zijn van deelgebied Waalkwartier. De nieuwe vogelvlucht van het Waalfront toont hoe het er in de toekomst uit komt te zien.


Dat Waalfront een bijzondere plek wordt en is om te wonen, te leven, te sporten en te recreëren wisten we al. Er wordt al jaren volop gebouwd. Handelskade is een aantal jaren terug al geheel opgeleverd, de oplevering van de laatste woning in Koningsdaal staat gepland voor het voorjaar van 2021, de bouw van Park Fort Krayenhoff gaat binnenkort van start en de bouw van de 324 appartementen in Havenkade is reeds gestart.

Met de komst van het Waalfront zal de skyline van Nijmegen drastisch veranderen. De nieuwe vogelvlucht op de homepage van het Waalffront geeft je al een doorkijkje naar de toekomst. Mocht je nog interesse hebben om hier te wonen: er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.