Terug naar het overzicht

Bestemmingsplan Hoge Wei II vastgesteld.

10 februari 2021

Nu de gemeente Overbetuwe het bestemmingsplan heeft vastgesteld komt de start verkoop van Hoge Wei II weer een stapje dichterbij. 

In totaal worden er 21 woningen gebouwd: 5 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen, 6 drie-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Op de eerste ruwe schetsen die op de projectsite worden gedeeld is duidelijk de fraaie jaren ’30-stijl te zien die zo mooi aansluit bij de bestaande bebouwing. De planning is dat Hoge Wei II medio 2021 in verkoop gaat. De bouw zal dan naar verwachting in het voorjaar van 2022 starten.

Hoge Wei heeft zich ontwikkeld tot een groene en populaire wijk, met volop ruimte om te spelen, wandelen en ontspannen. De eerste fase bestond uit een variëteit aan woningen, zoals twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, hoek- en rijwoningen in het huur- én koopsegment.

Benieuwd hoe het is om hier te wonen? Lees de ervaringen van Leonie, één van de bewoners van Hoge Wei fase I. Of beter nog: loop eens door de wijk en beleef zelf hoe het is om zo vanuit je huis de natuur in te wandelen

Naar de projectsite