Terug naar het overzicht

Veel indelingsvarianten mogelijk bij Loyd appartementen

04 maart 2021

Kopers van een Loyd appartement wordt inspraakmogelijkheid geboden met betrekking tot de indeling en inrichting. In overleg met de Loyd interieurarchitect Bob Romijnders of de interieurarchitect van LIV zijn veel zaken aan te passen aan jouw woonwensen en persoonlijke stijl.

De indeling van de 13 exclusieve penthouses van Loyd komen van de hand van interieurarchitect Bob Romijnders. In zijn ontwerpen spelen licht en ruimte een grote rol en de grote raampartijen in de Loyd appartementen zorgen voor een optimale binnen-buitenbeleving. Ook bij de overige appartementen kijkt en denkt hij mee over de optimale indeling. Wil je het toch anders: kamers samenvoegen of vergroten? In gezamenlijk overleg zijn veel zaken aan te passen.

Luxe en compleet
De Loyd appartementen zijn in de basis compleet en luxe uitgevoerd. Alle appartementen hebben vloerverwarming met mogelijkheid tot koelen in de zomer, royale balkons en grote raamopeningen om van het uitzicht te genieten. Het plafond van 2.77 meter (nieuwbouwstandaard is 2.60 m.) zorgt voor een ruimtelijke beleving. Standaard worden de appartementen uitgevoerd met Siematic keukens en Villeroy en Boch sanitair. Voor de mensen die een elektrische auto bezitten wordt optioneel een laadvoorziening aangeboden.

Inschrijvingsprocedure
De verkoop start in april. Zodra er een definitieve datum bekend is stellen we je via de nieuwsbrief op de hoogte. Alle verkoopinformatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken is vanaf die datum beschikbaar op de website.  De inschrijving verloopt via het online inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving. Wil je je kansen bij de toewijzing vergroten? Zorg er dan voor dat je tijdens het inschrijven je financiele check uploadt. 

Planning
De verwachting is dat einde 2021 / begin 2022 wordt gestart met de bouw. Rekening houdend met een bouwtijd van circa 1,5 jaar zal de oplevering rond het 3e/4e kwartaal 2023 plaatsvinden.