Terug naar het overzicht

Laatste fase van Havenkade in de startblokken

12 maart 2021

Op 23 maart a.s. om 14:00 uur start de verkoop van de derde en tevens laatste fase van Havenkade. Het aanbod kun je nu al online bekijken.

De laatste 15 appartementen -14 tweekamer appartementen en 1 loft- liggen op de 5e en 6e woonlaag van het complex Thuishavens 300. Allemaal zijn ze voorzien van een complete keuken, badkamer met inloopdouche én een fijne buitenruimte die uitkijkt over de Waalhaven. Daarnaast heb je nog een eigen berging in de gemeenschappelijke ruimte van het complex. Ideaal om je fiets te stallen en er de koffers in op te bergen. De koopsom van de appartementen bedraagt € 220.000 vrij op naam.

Planning
De bouw is gestart in het eerste kwartaal van 2021 en de prognose voor het opleveren van de eerste woning is derde kwartaal 2023.

Inschrijven
Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter onder het bouwnummer van je voorkeur door op de button 'aanmelden voor projectfase' te klikken. Als je je aanmeldt voor fase 3 ontvang je op de dag van de start verkoop een email om je definitieve keuze voor je favoriete bouwnummer kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken. Bovendien kan het in je voordeel werken om je zo snel mogelijk aan te melden. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, wordt er ook gekeken naar de aanmeldduur.

 NAAR HET WONINGAANBOD


Bereid je alvast voor op de inschrijving
Als je je gaat oriënteren op de huizenmarkt is het van belang dat je weet hoe je er financieel voor staat. Heb jij al inzicht in je financiële mogelijkheden? Vraag dan je financieel adviseur om een gewaarmerkte brief waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke account.

Het overleggen van deze 'financiële check' tijdens de inschrijfprocedure kan in je voordeel werken. Bij de toewijzing van de woningen wordt namelijk gekeken naar jouw eerste voorkeur. Zijn er meerdere geïnteresseerden in dat bouwnummer? Dan wordt gekeken of er een financiële check is meegestuurd.  Duidelijkheid over jouw financieringsmogelijkheden geeft namelijk niet niet alleen jou, maar ook de verkoper zekerheid.

De LIV financieringsbelofte
Je kunt een financiële check laten doen bij een hypotheekadviseur, hypotheekverstrekker of bank. Of vraag de financieringsbelofte aan bij LIV Hypotheken. LIV Hypotheken is betrokken bij het project Havenkade en kennen alle details. Zij kunnen je dus optimaal adviseren gedurende het hele traject.

 VRAAG HIER JOUW FINANCIERINGSBELOFTE AAN