Terug naar het overzicht

Welk appartement in Hart van de Waalsprong heeft jouw voorkeur?

15 april 2021

In juni dit jaar gaan de appartementen van het winkelcentrum Hart van de Waalsprong in de verkoop. Op de projectsite kun je nu al de eerste woningplattegronden en verdiepingsoverzichten bekijken. Dat geeft jou de tijd om je te oriënteren op het aanbod en de financieringsmogelijkheden. 

Appartementen gebouw Donk
In gebouw Donk komen 32 koopappartementen variërend van drie- of vierkamerappartementen van circa 86 m² tot 130 m². In gebouw Donk komen er vier verschillende woningtypes: Dreissena, Dullen, Dam en Daslook. Alle types hebben een ruime woonkamer met open keuken en een gedeeltelijk inpandig balkon op het zuiden met mooi uitzicht op het gezellige plein.

Appartementen gebouw Elft
In gebouw Elft komen 49 koopappartementen met een gevarieerd aanbod van twaalf verschillende woningtypes. Zo zijn er tweekamerappartementen type Plevier van circa 49 m² of een begane grond appartement type Meander van 65 m² met een plafondhoogte van ruim 4 meter. Verder zijn er verschillende driekamerappartementen van circa 72 m² - 121 m². Voor wie nog groter wil wonen zijn er ook vierkamerappartementen en penthouses tot maar liefst 149 m². Genoeg keuze dus en voor ieder wat wils.

Indicatie van de koopsommen
De koopsommen variëren vanaf € 230.000 voor een tweekamer appartement tot vanaf € 650.000 voor een vierkamer appartement. Kijk op de projectsite voor de vanafprijzen van de overige types.

Bekijk het aanbod
Op de projectsite van de ontwikkelaar is al veel informatie te vinden over de appartementen. Bekijk alvast de plattegronden, de verdiepingsoverzichten en de vanafprijzen per type. 

Enthousiast geworden?
Laat je dan nu alvast adviseren over je financieringsmogelijkheden. Je kunt je dan gerichter op het aanbod oriënteren en het geeft je een voorsprong bij de inschrijvingsperiode. Hans Janssen Garantiemakelaars heeft een intensieve samenwerking met LIV Hypotheken. Een LIV hypotheek is altijd maatwerk, afgestemd op jouw woonwensen en mogelijkheden tegen de scherpst mogelijke condities. Neem contact op en vraag naar jouw finanieringsbelofte.

►IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER MIJN FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN

Heb je een eigen woning? Dan zullen er wellicht vragen op je afkomen hoeveel je woning waard is of wanneer je de woning te koop moet zetten? Maak een afspraak met één van onze makelaars voor een vrijblijvend gesprek. Zij zijn ook betrokken bij het nieuwbouwproject Hart van de Waalsprong en kunnen je daarom als geen ander begeleiden bij het gehele proces en adviseren wat het beste tijdstip is om je eigen huis te koop te zetten.

►IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER DE VERKOOP VAN MIJN WONING