Terug naar het overzicht

27 mei a.s. start verkoop van Hof van Campe cluster 8

14 mei 2021

Wil je rustig en landelijk wonen maar wel op korte afstand van Nijmegen? Kijk dan eens naar het project Hof van Campe.  De allerlaatste fase van de nieuwbouwwijk Hof van Campe in Ewijk gaat donderdag 27 mei a.s. in verkoop.

Met cluster 8 – het allerlaatste cluster van ’t Hof van Campe – worden nog eens 20 prachtige woningen gerealiseerd. In deze fase komen 18 ruime twee-onder-een-kapwoningen en 2 royale vrijstaande woningen. Ook met dit laatste cluster wordt een groen, ruimtelijk en kindvriendelijk woonhofje gecreëerd: de perfecte plek om landelijk te wonen en iedere dag weer van de rust en natuur te genieten.

Virtuele tour

De virtuele tour op de projectsite geeft je al een mooi doorkijkje hoe het straks er uit gaat zien. Je kunt de virtuele tour vanuit diverse standpunten bekijken zodat je je een goed beeld kunt vormen van de locatie, de ligging ten opzichte van de overige clusters en de afstand tot de diverse voorzieningen. Wat vanuit de lucht meteen opvalt is de ruimtelijke opzet van de hofjes en het vele groen tussen de huizen.

Hof van Campe

Het Hof van Campe bestaat uit 8 ruimtelijk opgezette hofjes met in totaal 182 nieuwbouwwoningen. Wonen in 't Hof van Campe voelt bijna als wonen op het platteland. De prachtige uiterwaarden, met water, graslanden, wilde planten en boomgaarden, bevinden zich op steenworp afstand. Natuurgebieden, agrarische gronden en bebouwd land wisselen elkaar af. Een landelijke omgeving die je iedere dag weer rust en ontspanning brengt, én ook nog eens zorgt voor veel sfeer en recreatiemogelijkheden. 

Start verkoop

De verkoop start donderdag 27 mei a.s. om 12:00 uur. Vanaf dat moment kun jij je via jouw persoonlijke accountomgeving inschrijven op jouw favoriete bouwnummers. 

Naar de projectsite