Terug naar het overzicht

De bijzondere uitzichten vanuit de Loyd appartementen virtueel te bekijken.

02 juni 2021

Met de 360-graden beelden die op de projectsite zijn geplaatst kun je het uitzicht vanuit de diverse appartementen ervaren. Zo kun je beter bepalen waar je voorkeur naar uitgaat: Wens je uitzicht op De Waal met de historische binnenstad, op De Waal met de iconische brug ‘de Oversteek’, op het cultuurhistorische Fort Beneden Lent of kijk je toch liever uit op de groene Boomgaard?

Ieder gebouw en ieder appartement van LOYD heeft zijn eigen unieke uitzicht. En omdat het vanaf papier toch wel erg lastig is om in te schatten hoe dit er in real life uitziet heeft de ontwikkelaar Klok Bouw het mogelijk gemaakt dat je voor veel appartementen het uitzicht virtueel kunt ervaren.

Robie House
Je hebt bij de appartementen van Robie House volop keuze qua uitzicht: van de kersenboomgaard, Fort Beneden Lent tot aan de Waal en de Nijmeegse binnenstad waar je vanuit de appartementen op de bovenste etage op uitkijkt.
Klik hier voor het uitzicht vanuit het gebouw Robie House

Guggenheim
Kies jij voor een prachtig uitzicht over de Waal, richting het oude stadscentrum van Nijmegen? Of gaat je voorkeur uit naar een uitzicht op de groene binnentuin of het groene gebied van de Waalsprong?
Klik hier voor het uitzicht vanuit het gebouw Guggenheim

Fallingwater
Je kunt bij Fallingwater kiezen voor een uitzicht op Fort Beneden Lent, de bijzondere binnentuin of (vanaf de hoger gelegen appartementen) een fraai uitzicht op de Waal.
Klik hier voor het uitzicht vanuit het gebouw Fallingwater.

Alles weten over dit prestigieuze project? Ga dan snel naar de projectsite. Prijzen van de beschikbare appartementen starten vanaf € 392.500 vrij op naam.