Terug naar het overzicht

Zo krijg je voorrang bij de toewijzing Cuijkse Lagune fase 5

08 juni 2021

Op wooneiland De Nielt in De Heeswijkse Kampen in Cuijk wordt De Cuijkse Lagune fase 5 gerealiseerd. Iedereen die zich aanmeldt bij de voorinschrijving maakt meer kans op een appartement bij de officiële verkoop.

Wooneiland De Nielt is een zeer geliefde woonlocatie aan de Heeswijkse Plas en al grotendeels bewoond. De 30 appartementen die in Cuijkse Lagune fase 5 worden gerealiseerd liggen op een mooie plek aan de oostzijde van de wijk. De appartementen hebben een woonoppervlak van circa 85 m2 tot circa 100 m2, twee of drie slaapkamers en een heerlijk balkon. De appartementen met het balkon op het oosten of het zuiden hebben uitzicht het water. De verkoop start naar verwachting medio juli.

Het complex

Het appartementengebouw heeft 6 lagen en grenst aan de oost en de zuidkant aan het water. Alle appartementen liggen op de eerste tot en met de vijfde verdieping. Op de begane grond zijn de entreehal met de lift, de bergingen en een aantal parkeerplaatsen te vinden. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats (overdekt of op het buitenterrein).

Voorrang bij de toewijzing

De voorinschrijving van de appartementen vindt online plaats van 16 juni 09:00 uur tot uiterlijk woensdag 23 juni 17:00 uur. Tijdens deze voorinschrijving kun je op basis van de vanaf prijzen aangeven naar welke appartementen je voorkeur uitgaat. Let op: Iedereen die zich aanmeldt bij de voorinschrijving krijgt voorrang bij de officiële verkoop. Meer afbeeldingen zijn nu te bekijken op de projectsite.

Let op: een voorinschrijving is nog geen definitieve inschrijving voor een woning in dit project. Zodra de definitieve verkoopprijzen bekend zijn en de verkoop start, kun je de inschrijving compleet maken.

De Nielt

Vanuit het jonge en waterrijke Wooneiland De Nielt wandel je in enkele minuten naar allerlei voorzieningen zoals de supermarkt, maar ook naar sportvelden en recreatieplassen. In circa 5 minuten rijden ben je in het centrum van Cuijk met zijn mooie winkelcentrum met een grote variatie aan winkels. En met de trein en de snelfietsroute sta je zo in Nijmegen.

Weet je wat je kunt lenen?

Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is voor jou? Het is goed om dit helder te hebben voordat de verkoop van start gaat. Laat je adviseren door onze partner LIV Hypotheken en vraag naar de financieringsbelofte van LIV Hypotheken. Met de hypotheekbelofte heb je zekerheid over je hypotheek voordat je op huizenjacht gaat én heb je voorsprong bij andere kopers. Lees hier meer over de financieringsbelofte en maak meteen een afspraak.
 

►NAAR DE PROJECTSITE CUIJKSE LAGUNE