Terug naar het overzicht

Betaalbaar huren op het mooiste plekje in Cuijk

09 juni 2021

Op Wooneiland De Nielt in Cuijk kun je binnenkort een nieuwbouw woning of appartement huren tegen sociale huurprijzen. De verhuur van dit project, dat rond de jaarwisseling wordt opgeleverd, start na de zomer.

De woningen en appartementen komen aan de oostzijde van het wooneiland, op de kop van het laatst gebouwde wooncarré. In totaal gaat het om 15 appartementen en 5 eengezinswoningen die allemaal worden verhuurd voor een huurprijs van maximaal € 752,33 (exclusief servicekosten).

Ééngezinwoningen
De 5 eengezinswoningen liggen met de voorzijde aan een prachtig groen plein met een monumentale boom. De woning wordt compleet opgeleverd met mooie L-vormige keuken inclusief inbouwapparatuur en badkamer met douche, toilet en wastafel. Er zijn twee slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder die te bereiken is via een vaste trap.

Appartementen
In het appartementengebouw komen twee type appartementen. De appartementen met een woonoppervlak van 68 m2 hebben een balkon (of ommuurd tuintje) op de westkant en kijken uit op een groen plein. De grotere appartementen op de kop van het gebouw hebben een woonoppervlak van 79 m2 en hebben een balkon op de zuidkant. Beide typen hebben een mooie woonruimte met complete open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met separaat toilet.

Huurprijs indicatie
Alle appartementen en woningen vallen onder de sociale huur. Dat wil zeggen een huurprijs van maximaal € 752,33 per maand (exclusief servicekosten)

Start verhuur
De verhuur wordt na de zomer gestart: in september/oktober 2021. Naar verwachting zullen de woningen in december 2021 worden opgeleverd; de appartementen in januari 2022. Om in aanmerking te komen voor dit project zullen er inkomenscriteria gelden. Zodra deze bekend zijn zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Interesse?
Heb je interesse in woning of appartement? Volg dit nieuwbouwproject en we houden je op de hoogte.

 

► VOLG DIT NIEUWBOUWPROJECT