Terug naar het overzicht

Groots wonen in Hortus Ludi

10 juni 2021

Wie ervoor kiest om in Hortus Ludi te gaan wonen zal geen gebrek aan ruimte hebben. De zeer ruim bemeten woningen komen namelijk in twee maten: type groot en type groter.

In Hortus Ludi kun je kiezen uit twee type woningen: type A met een woonoppervlak van 255 m2 en type B met een woonoppervlak van 230 m2. Het verschil in woonoppervlak zit ‘m in de woningbreedte: woningtype A is een halve meter breder dan woningtype B. Door de dakhelling hebben de hoekwoningen op de bovenste woonlaag iets minder ruimte.

Bijzondere plattegronden
Beide types bestaan uit 4 woonlagen met op de begane grond een luxe SieMatic keuken met Siemens apparatuur en op de 1e verdieping het woongedeelte. Door toepassing van de vide(s) op de 2e woonlaag krijgen de woningen een speelse indeling en doen ze heel ruimtelijk aan. Bovendien sta je zo altijd in contact met de begane grond. In totaal zijn er 4 slaapkamers, waarvan de slaapkamer op de bovenste verdieping de beschikking heeft over een eigen badkamer.

Klik voor een indruk van het interieur op onderstaande afbeeldingen.

Wonen aan een kloostertuin
De riante veranda op de begane grond grenst aan de gemeenschappelijke binnentuin, een fijne ontmoetingsplek waar jij en je medebewoners samen kunnen eten of een wijntje kunnen drinken. Er komt een moestuin, fruitboomgaard en een bloemenpluk- en kruidentuin. Kinderen spelen veilig samen, bijvoorbeeld in de stoere boomhut in een van de volwassen bomen. Iedere woning heeft één parkeerplaats op het afgesloten voorterrein

Energiezuinig en duurzaam
Uiteraard worden de woningen voorzien van energiezuinige maatregelen zoals
• Zonnepanelen
• Lucht-water-warmtepomp
• Convectoren verwarmen en koelen
• Mechanische ventilatie
• Natuurlijke luchttoevoer via ventilatieroosters

Indicatieve prijzen
De indicatieve prijzen voor de woningen in Hortus Ludi bedragen vanaf circa € 775.000 tot circa € 910.000. De pre-sale van de woningen staat gepland aan het einde van deze maand.

Meer informatie vanaf 15 juni
Voorafgaand aan de start verkoop kun je vanaf dinsdag 15 juni uitgebreide informatie op de site vinden over de stadsvilla’s. Ook kun je vanaf dat moment het inschrijfformulier in je account invullen. Als je dat doet krijg je ook alvast contact met één van onze WoningCoaches van NextHome. De WoningCoaches zijn je steun en toeverlaat gedurende het hele aankoopproces. Wil je specifieke dingen weten over onze stadsvilla’s? Vraag het je WoningCoach!

► Bekijk de projectsite voor meer informatie

 

 

Interesse om hier te wonen?

Heb je interesse in een woning in Hortus Ludi en ben je benieuwd wat je huidige woning waard is? Één van onze makelaars komt graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Zij zijn ook betrokken bij het nieuwbouwproject Hortus Ludi en kunnen je daarom als geen ander begeleiden bij het gehele proces. 

► Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling