Terug naar het overzicht

Psst: Heb je dit appartement al gespot?

09 juni 2021

In Havenkade zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar. En daar zitten ware pareltjes tussen. Eén hiervan is het 3-kamer appartement op de 7e verdieping van het gebouw Thuishaven 100.

Wat maak dit appartement zo bijzonder? Om te beginnen ‘de locatie’: die is natuurlijk gewoon top! De nabijheid van het water, de mix van historie en nieuwbouw, de trendy hotspots en de binnenstad van Nijmegen op loopafstand maakt van Havenkade zonder twijfel een geweldige plek om te wonen.

Panoramisch uitzicht
Het appartement is met een woonoppervlak van 108 m2 riant te noemen. Die ruimte ervaar je vooral in de woonkamer met leefkeuken; samen goed voor ongeveer 64 m2 woongenot. De hoekligging en plafondhoge ramen aan beide zijden zorgen voor een zonovergoten leefruimte en een prachtig panorama-uitzicht richting het Waterkwartier waarbij je kilometers ver uitkijkt over Nijmegen. Het inpandige balkon van 13 m2 is breed genoeg om een gezellige zithoek te creëren en is gelegen op het westen. Dat betekent dus in de zomer tot laat in de avond genieten van de zon!

► Bekijk hier de 360 graden foto van de woonkamer en het uitzicht

Luxe en compleet
Het appartement wordt luxe opgeleverd met een badkamer die je naar jouw wens kunt laten afwerken en een complete keuken die perfect past in de setting en voorzien is van alle moderne gemakken: Een inductiekookplaat met afzuigsysteem, een combimagnetron, een koelkast en vaatwasser.

Meer weten over dit geweldige appartement bouwnummer 118?
Ga naar de projectsite voor de indeling, prijs en kenmerken. Ook alle tekeningen zijn hier te downloaden.

► Ga naar de projectsite

Meteen een optie?
Bel 024-3244 244 en maak een afspraak voor een informatief gesprek met onze nieuwbouwmakelaar.