Terug naar het overzicht

Start verkoop appartementen ‘Hart van de Waalsprong’ bekend gemaakt

10 juni 2021

16 juni a.s. start de verkoop van de appartementen die in het toekomstige winkelcentrum ‘Hart van de Waalsprong’ worden gerealiseerd. Belangstellenden voor de appartementen kunnen zich aanmelden voor de online meet & greet die op 14 juni a.s. wordt gehouden.

De 81 appartementen, verdeeld over de gebouwen Donk en Elft, hebben allemaal uitzicht op het gezellige toekomstige stadsplein. En er is voor ieder wat wils: Van studio's met een oppervlakte van circa 50 m2 voor de starter tot 4-kamer appartementen van maar liefst bijna 150 m2.

Alle appartementen krijgen een hoogwaardige afwerking met luxe tegelwerk, sanitair en een keuken. Parkeren kan (afhankelijk van het type appartement) met een vaste parkeerplek of een abonnement.

Het Winkelcentrum
In 2022 wordt het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong geopend. Het centrum, bestaande uit diverse winkels, horeca en andere voorzieningen krijgt een functie voor alle bewoners van de Waalsprong. Het wordt een plek waar je niet alleen kunt wonen en shoppen, maar ook een plek waar je kan recreëren en mensen kunt ontmoeten. Er zal een diversiteit aan woningen worden gebouwd: grondgebonden stadswoningen, koop- en huurappartementen en sociale huurwoningen.

Midden in het Hart van de Waalsprong
Wonend in het Hart van de Waalsprong heb je alle voorzieningen onder handbereik. Op loopafstand vind je supermarkten, ambachtelijke winkeltjes met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en een visboer. Zin in een terrasje? Ook dat kan uitstekend op het gezellige stadsplein.

► Bekijk hier de vogelvlucht

Start verkoop
De verkoop start 16 juni a.s. Als je je aanmeldt als belangstellende via de onderstaande link ontvang je op de dag van de start verkoop een persoonlijke uitnodiging met een link om de inschrijving voor deze appartementen te starten. Uiteraard staat straks de online brochure met alle verkoopdocumentatie op de website.

► Klik hier om je aan te melden

Webinar
Heb je behoefte aan meer informatie, schrijf je dan via de website of onderstaande link in voor de webinar van maandag 14 juni a.s. om 19:30 uur. Tijdens deze webinar wordt meer informatie gegeven over de gebouwen Donk en Elft, de verschillende appartementtypes, de showrooms en de verkoopprocedure. Tijdens deze webinar is het ook mogelijk om via een chat vragen te stellen.

► Meld je hier aan voor het webinar

 

 

Hoe kun je je voorbereiden?
Laat jje adviseren over je financieringsmogelijkheden. Je kunt je dan gerichter op het aanbod oriënteren en het geeft je een voorsprong bij de inschrijvingsperiode. Hans Janssen Garantiemakelaars heeft een intensieve samenwerking met LIV Hypotheken. Een LIV hypotheek is altijd maatwerk, afgestemd op jouw woonwensen en mogelijkheden tegen de scherpst mogelijke condities. Neem contact op en vraag naar jouw finanieringsbelofte.

►IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER MIJN FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN

Heb je een eigen woning? Dan zullen er wellicht vragen op je afkomen hoeveel je woning waard is of wanneer je de woning te koop moet zetten? Maak een afspraak met één van onze makelaars voor een vrijblijvend gesprek. Zij zijn ook betrokken bij het nieuwbouwproject Hart van de Waalsprong en kunnen je daarom als geen ander begeleiden bij het gehele proces en adviseren wat het beste tijdstip is om je eigen huis te koop te zetten.

►IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER DE VERKOOP VAN MIJN WONING