Terug naar het overzicht

Start verkoop appartementen Cuijkse Lagune bekend gemaakt

24 juni 2021

Op het populaire wooneiland De Nielt in Cuijk worden binnenkort 30 koopappartementen gerealiseerd. Heb je interesse? De verkoop start woensdag 7 juli a.s.

Het appartementencomplex staat in de wijk Cuijkse Lagune: een bijzonder mooie locatie aan de noordkant van het eiland De Nielt. Alle appartementen hebben een heerlijk riant balkon op het oosten, zuiden of westen.

Er worden 2 type appartementen aangeboden: Type B met een woonoppervlak van circa 85 m2, 2 slaapkamers en een balkon op het oosten of het westen en type A met een woonoppervlak van circa 100 m2. Dit appartement met balkon op het oosten, zuiden of westen heeft standaard ook 2 slaapkamers maar bij dit appartement kun je optioneel kiezen voor een 3e slaapkamer óf een grotere keuken.Alle appartementen krijgen een eigen berging en parkeerplaats toegewezen. Koopsommen starten vanaf circa € 315.000 vrij op naam.

Start verkoop
De verkoop start op 7 juli a.s. Vanaf dat moment kun je via je beveiligde accountomgeving op de projectsite je voorkeuren opgeven. De inschrijving sluit op 19 juli a.s.

► Naar de projectsite

Financiële scan
Tijdens je inschrijving kun je een financiële scan uploaden. Dit is een schriftelijke bevestiging van je hypotheekadviseur dat de aankoop van de door jou gewenste woning financieel haalbaar is. Deze zekerheid is niet alleen voor jezelf prettig, maar ook voor de ontwikkelaar. Het voordeel voor jou is dan dat je een streepje voor hebt op de inschrijvers die geen financiële scan uploaden.

► Vraag hier jouw financiële scan aan.