Terug naar het overzicht

Living-Inn Nijmegen: Uw zorgeloze toekomst in Hof van Holland

05 juli 2021

Een mooi dorp bouwen in de grote stad, waar iedereen gelukkig is. Waar senioren zich veilig voelen en écht samen oud kunnen worden, met passende zorg om de hoek. Zodat u altijd bij elkaar kunt blijven, ondanks wellicht een lichamelijk of geestelijk gebrekje. En waar starters betaalbare woonruimte vinden en in ruil daarvoor iets teruggeven aan hun seniore medebewoners. Wat begon als een droom, wordt nu Living-Inn Nijmegen.

Living-Inn is een woonzorgconcept waar senioren en starters veilig een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Een fijne woonomgeving waar ontmoeten centraal staat. Zorgeloos samen genieten, omringd door vele voorzieningen. Met aandacht voor elkaar bouwen jong en oud hier aan het goede leven.

Aangenaam leven
Binnen Living-Inn bouwen we levensbestendige appartementen. De luxe woningen zijn licht en hebben elk een ruime buitenruimte. Daarnaast zijn ze drempelloos, met brede schuifdeuren en voorzien van domotica. Indien nodig kan er snel zorg in huis ingeschakeld worden. Een professionele zorgaanbieder is binnen Living-Inn aanwezig. De actieve senior én de senior die iets minder mobiel is; allebei kunnen ze hier aangenaam leven

Samen oud is samen thuis
Wanneer de zorgvraag bij een van de partners toeneemt, hoeven echtparen niet noodgedwongen gescheiden van elkaar te leven. In de zorgvleugel wordt 24-uurs zorg geboden. Wanneer een van de partners een indicatie voor een verpleegafdeling heeft, kan hij of zij gaan wonen in de zorgvleugel van Living-Inn. Met de beschikking over een uitgebreid zorgplan dat de behoefte vervult van bewoners met bijvoorbeeld dementie in een vergevorderd stadium.

Een kansrijke start
De startersappartementen zijn knus, eveneens luxe afgewerkt en hebben allemaal een eigen buitenruimte, veelal in de vorm van een loggia. Starters kunnen onder de huurtoeslaggrens wonen, maar daarvoor zijn we wel op zoek naar de starter die gelooft in en meebouwt aan samen goed leven. Want voor jong en oud geldt dat het leven mooier wordt wanneer je gezien wordt en ertoe doet voor een ander. De starters dragen zo gelijk een steentje bij aan het welzijn van hun seniore buren

Meer informatie over het plan, de woningen, prijzen op projectsite Living-Inn Nijmegen

Download hier de brochure