Terug naar het overzicht

Dit penthouse in het toekomstige winkelcentrum van de Waalsprong is nu te koop

07 juli 2021

In Hart van de Waalsprong, op de bovenste woonlaag van het appartementencomplex Donk ligt het penthouse ‘Herik’. Ruim 107 m2 woonplezier met als grootste troef: een riant dakterras van 27 m2 met uitzicht op het gezellige plein met horeca en terrassen.

Bij dit penthouse kom je gelijk al groots binnen via een royale hal. Penthouse Herik heeft een living met open keuken van ruim 42 m2, een ruime master bedroom en een badkamer met 2e toilet. De tweede kamer is goed te gebruiken als kantoor of logeerkamer. Het penthouse heeft een riant dakterras van 27 m² met uitzicht op het winkelplein waar je heerlijk van de avondzon kan genieten.

Meer weten over dit appartement?
► Bekijk hier alle kenmerken, plattegronden, prijs en artist impressions.

Levendig maar gemoedelijk
Wonend in het winkelhart van de Waalsprong heb je alles bij de hand: Supermarkten, ambachtelijke winkeltjes met lokale smaakmakers als een bakker, slager, slijter en een visboer en een plein met gezellige horeca met een echt Nijmeegs sfeertje. Zin in uitgebreid winkelen? De binnenstad bevindt zich letterlijk ‘aan de overkant’. Of zoek de rust op in het bijzondere rivierenlandschap ‘De Spiegelwaal’.

Ben jij op zoek naar een nieuwbouw appartement in een levendige maar gemoedelijke omgeving waar altijd iets te zien en te doen is? Maar wil je ook zó de natuur in lopen? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Klik op onderstaand link voor meer informatie of bel 024-3244244.

► Naar de projectsite Hart van de Waalsprong