Terug naar het overzicht

Start verkoop Hortus Ludi

04 augustus 2021

Nu de présale van Hortus Ludi is beëindigd start op 9 september a.s. de verkoop van de nog beschikbare woningen in Hortus Ludi.

Tijdens de présale van Hortus Ludi, welke op 14 juli jl. is gestart, zijn al woningen in Hortus Ludi gereserveerd. Je kunt op de projectsite bekijken welke villa's nog beschikbaar zijn. Heb je vragen over de woningen? Neem contact met ons op via email nieuwbouw@hansjanssen.nl of bel 024-3244244.

Als je op een stadsvilla wilt inschrijven, dien je eerst een account aan te maken voor Hortus Ludi. Klik hier om een account aan te maken. In de accountomgeving is het online inschrijfformulier beschikbaar. Na jouw inschrijving nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak.

Enkele kenmerken van de Urban Villa's in Hortus Ludi:

  • Wonen aan de gezamenlijke kloostertuin
  • 4 royale slaapkamers met de mogelijkheid tot extra slaapkamers, atelier of werkruimte
  • Woningen zijn voorzien van een eigen veranda
  • Inclusief luxe SieMatic-keuken met Siemens inbouwapparatuur
  • Inclusief twee complete badkamers en twee separate toiletten voorzien van Villeroy & Boch sanitair
  • Groot wooncomfort dankzij convectoren die kunnen verwarming en koelen
  • De woningen beschikken over ieder één parkeerplaats

Hortus Ludi is centraal gelegen in Nijmegen en je hebt alle voorzieningen dicht bij de deur. Zo fiets je in 8 minuten naar het Centraal station en is er een bushalte om de hoek. Het gezellige centrum van Nijmegen ligt op nog geen 10 minuten fietsen en de voorzieningen zoals Sportschool, basisschool, kinderopvang, Albert Heijn en andere winkels liggen op loopafstand. Hortus Ludi ligt dicht bij alles. Een heerlijke centrale plek in Nijmegen.