Terug naar het overzicht

Aantal woningen in Hoge Wei II verdubbeld

01 september 2021

Het aantal woningen dat in het nieuwbouwproject Hoge Wei II te koop wordt aangeboden is bijna verdubbeld. In plaats van 21 woningen worden het er nu 40! De verkoop van Hoge Wei II start op 16 september a.s.

De woningen van Hoge Wei II krijgen een fraaie jaren ’30-stijl die aansluit bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van Oosterhout. Er worden tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. In de woningen van Hoge Wei II - met een ruime tuin en de uiterwaarden van de Waal om de hoek - woon je heerlijk vrij op een toplocatie en met  in totaal 6 verschillende woningtypes kun je straks echt kiezen voor de woning die helemaal bij jou past.

Klik hier voor woningimpressies en meer informatie over Hoge Wei II

Direct je woning betrekken met het Woonklaar-concept
Als koper bij Hoge Wei II heb je de mogelijkheid om te kiezen voor het vernieuwde Woonklaar-concept. Hiermee kun je direct bij ontvangst van de sleutel je nieuwe woning betrekken! Werden voorheen bij Woonklaar de woningen pas na oplevering woonklaar gemaakt; nu kun je al vóór oplevering de wanden in de gewenste kleur laten afwerken, de vloeren laten leggen, de keuken laten installeren en meer.

Enthousiast geworden? De verkoop start op 16 september. Schrijf je in en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen

Vergroot je kansen met de financieringsbelofte
Een huis kopen is vaak de grootste aankoop in een mensenleven met veel keuzes die je als koper moet maken. De gekte op de woningmarkt maakt echter dat je vaak heel snel moet handelen en geeft je weinig of geen tijd voor aarzelingen. Zorg er dus voor dat je je goed voorbereid  op de woningmarkt begeeft. Wij kunnen je hierbij helpen met de LIV financieringsbelofte:  Deze geeft je zekerheid over jouw hypotheekmogelijkheden voordat je een woning aankoopt. Dit geeft niet alleen rust, maar vergroot ook jouw kansen bij de aankoop van een andere (nieuwbouw)woning. Zo heb je een kort - en soms helemaal geen - financieringsvoorbehoud nodig, waardoor je bij de verkoper een streepje voor hebt.

►Vraag hier jouw financieringsbelofte aan

Ben je nu in het bezit van een koopwoning?
Heb je belangstelling om hier te gaan wonen en ben je nu in het bezit van een koopwoning? Dan zullen er wellicht vragen op je afkomen hoeveel je woning waard is of wanneer je de woning te koop moet zetten. Ook om jouw financieringsmogelijkheden te berekenen is een goede waardebepaling van jouw huis noodzakelijk. Maak een afspraak met één van onze makelaars voor een vrijblijvend gesprek. Zij zijn ook betrokken bij het nieuwbouwproject Hoge Wei II en kunnen je daarom als geen ander begeleiden bij het gehele proces en adviseren wat het beste tijdstip is om je eigen huis te koop te zetten.

►Ik wil graag vrijblijvende informatie over de verkoopmogelijkheden van mijn woning