Terug naar het overzicht

Op de Terp: Laatste twee appartementen met uitzicht op de Waal

02 september 2021

Heb jij altijd al willen wonen met een prachtig uitzicht op rivier de Waal? Die droom kan werkelijkheid worden in Op de Terp in Lents Buiten! Op dit moment zijn er nog twee appartementen met een schitterend uitzicht te koop.

De twee nog beschikbare appartementen bevinden zich in de gebouwen Maquise en Radiant. Dit zijn de twee buitenste gebouwen van de in totaal drie appartementencomplexen van het project Op de Terp.

Bouwnummer 1.2.1 - Gebouw Maquise
Dit driekamerappartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft een zeer royaal woonoppervlakte van maar liefst 140 m². Het appartement beschikt over een ruime woonkeuken met een groot raam van ruim 6 meter lang. Zo heb je prachtig uitzicht over de Waal en alle natuur. Er is een inpandig privéterras waar je tot de laatste zonnestralen van de dag kunt genieten. Naast de twee ruime slaapkamers is er een zeer luxe badkamer aanwezig met een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en tweede toilet. Ook is het hele appartement voorzien van vloerverwarming.

De koopsom voor dit appartement is € 639.000 v.o.n. (inclusief keukencheque t.w.v. € 7.750).

Meer weten?
Op de projectpagina kom je alles te weten over dit appartement en zijn alle belangrijke documenten te downloaden.


Bouwnummer 3.2.3 - Gebouw Radiant
In gebouw Radiant staat nog een zeer royaal driekamerappartement te koop. Met een woonoppervlakte van 138 m² heb je alle ruimte om heerlijk te leven. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Je kijkt via een spectaculair, groot raam uit op de natuur. Daarnaast kun je ook vanaf het inpandige privéterras heerlijk genieten van het prachtige uitzicht. De zeer luxe badkamer heeft een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en tweede toilet. Ook dit appartement is voorzien van vloerverwarming.

De koopsom voor dit appartement is € 665.000 v.o.n. (inclusief keukencheque t.w.v. € 7.750).

Meer weten?
Op de projectpagina kom je alles te weten over dit appartement en zijn alle belangrijke documenten te downloaden.


Perfecte match?
Hebben wij zojuist jouw droomwoning omschreven? Pak dan nu je kans! Bel 024-3 244 244 of mail ons op voor een persoonlijk gesprek. De bouw van Op de Terp is al gestart.