Terug naar het overzicht

Start inschrijving: sociale huurappartementen en woningen Cuijkse Lagune in Cuijk

02 september 2021

Op maandag 6 september a.s. start de inschrijving voor de 15 sociale huurappartementen en 5 sociale huurwoningen die worden gerealiseerd in de Cuijkse Lagune op wooneiland De Nielt.

Woningen
De 5 ééngezinswoningen zijn comfortabel en royaal in hun afwerking. Op de begane grond ligt de zithoek aan de tuinzijde en vanuit de mooie keuken met L-vormig keukenblok kijkt u uit over het groene plein. De keuken is compleet ingericht met inbouwapparatuur. Heerlijk is ook de vloerverwarming. Op de 1e verdieping komen 2 slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel. Via de vaste trap kom je op de 2e verdieping die geschikt is voor diverse doeleinden. In de achtertuin tref je de vrijstaande berging aan. 

Appartementen
Het complex heeft drie verdiepingen die met een lift te bereiken zijn. Op de begane grond of in de achtertuin is een afsluitbare berging aanwezig. Het complex kent twee typen appartementen. Beide typen hebben een mooie woonruimte met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met separaat toilet. De appartementen op de verdieping hebben uitkragende balkons, de appartementen op de begane grond hebben een ommuurd tuintje.

Parkeren is mogelijk op het binnenterrein.

Planning
De bouw van de appartementen en woningen is inmiddels in volle gang. Oplevering van de woningen zal in de periode november 2021 (woningen) / januari 2022 (appartementen) plaats vinden.

Huurprijzen
€ 752,33 per maand (excl. servicekosten)

Toewijzing
Voor toewijzing van de woningen hanteren we een inkomens criterium. Dit betekent dat woningen alleen worden toegewezen bij een minimum inkomen van € 32.200,- en een maximaal inkomen van € 44.655,-.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk van maandag 6 september 2021 tot 1 oktober 2021 via de projectsite
Je kunt via de website ook de brochures en technische omschrijvingen downloaden.