Terug naar het overzicht

Actieve senioren ook welkom in Living-Inn

08 november 2021

De definitieve inschrijving voor de seniorenappartementen in Living-Inn is gestart op 1 november 2021 en loopt tot 15 november 2021. Belangstellenden kunnen in deze periode met het eigen account op de projectsite inschrijven en hun voorkeuren bekendmaken. 

In de week van 21 november 2021 krijgt iedereen die zich heeft ingeschreven via de makelaar te horen of er een bouwnummer is toegewezen. In de week van 1 december 2021 start de makelaar met de screening van de documenten. Nadat de screening succesvol is voltooid, wordt het bouwnummer definitief toegewezen en wordt de huurovereenkomst door de makelaar opgemaakt. Medio december 2021 worden de eerste huurovereenkomsten ondertekend.

Living-Inn: ook voor de actieve senior
Living-Inn richt zich op zowel de actieve als de zorgbehoevende senior. Dus ook als je geen zorg nodig hebt is Living-Inn een aangename plek om te wonen. Eén van de grote voordelen van wonen in Living-Inn, is dat de woonsituatie aangepast kan worden op een zorgbehoefte die plots kan ontstaan. Zo kunnen ook echtparen écht samen oud worden en hoeven ze niet noodgedwongen van elkaar gescheiden te worden. Voor de seniorenappartementen richt Living-Inn zich op de 55-plusser, maar Living-Inn kent geen leeftijdsgrens voor senioren. Iedereen is van harte welkom!

Ontmoeten staat centraal
In de vele voorzieningen op de begane grond, maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes is er altijd plek voor een geplande of spontane ontmoeting. Zo is er een gezamenlijke binnentuin, een bibliotheek-leeshoek en kan er een kaartje gelegd of biljart gespeeld worden. Of u strijkt lekker neer in de gezellige horecagelegenheid. Een indicatieve opsomming van faciliteiten: fysiotherapie, kinderdagverblijf, huisartsenpost, gezondheidscentrum, zwembad, horeca met terras, bibliotheek, biljartruimte en kapper/beautycentrum.

Alle informatie over Living-Inn is te vinden op de projecsite
Liever een persoonlijk gesprek met één van onze makelaars? Bel dan 024-3244 244 of mail naar nieuwbouw@hansjanssen.nl.