Terug naar het overzicht

Bouw winkelcentrum Hart van de Winkelcentrum gestart

17 november 2021

De inwoners van Nijmegen-Noord kijken er al lange tijd reikhalzend naar uit, maar het begin is er: Dura Vermeer, de aannemer van het winkelcentrum Hart van de Waalsprong en de appartementen Donk en Elft, is gestart met heiwerkzaamheden voor het nieuwe winkelcentrum en de bovengelegen appartementen.

Eind 2023 moet het gereed zijn: Het nieuwe winkelcentrum met de supermarkten Aldi en Albert Heijn, versspeciaalzaken zoals een bakker, slager, slijterij, visboer of een kaas- en notenwinkel.  Met op het gezellige stadsplein horecazaken met terrassen, markten en kleine evenementen. Op het centrale plein is een waterspeelplek voor kinderen, die in de winter als kleine ijsbaan kan worden ingezet.

Pal naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong is de bouw van Sporthal Plus inmiddels in volle gang. Het complex geeft onderdak aan diverse sporten. De 'Plus' staat voor de komst van het Gezondheidsplein Nijmegen Noord met tal van eerstelijns zorgaanbieders, het Brede Basisteam (voorheen Sociaal Wijkteam) en Stip.

Appartementen Donk en Elft
Zie jij jezelf hier wel wonen? Kijk dan eens naar de appartementen in blok Donk en Elft die nu te koop zijn. De comfortabele en energiezuinige appartementen variëren in grootte van 50 tot 149 m2 en er is volop keuze in prijs, buitenruimte, indeling en zonligging.

Er zijn nog appartementen beschikbaar. 

► Bekijk het beschikbare aanbod van de appartementen Donk en Elft