Terug naar het overzicht

78 koopwoningen van Park Avenue binnenkort in verkoop

10 december 2021

In januari start de verkoop van Park Avenue: Een bijzonder mooi gelegen nieuwbouwproject in Nijmegen Noord waar stad en natuur bij elkaar komen. Vanaf donderdag 23 december kun je alvast je voorkeuren doorgeven.

Park Avenue komt te liggen op een prachtige locatie in Nijmegen-Noord, direct aan de oude kersenboomgaard en op korte afstand van Fort Beneden Lent en de Spiegelwaal. Maar ook met het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong om de hoek en de gezellige binnenstad van Nijmegen op tien fietsminuten afstand.

Hoe wil jij wonen?
In totaal komen er 78 koopwoningen van Park Avenue met een grote variatie in typen en uitstraling: van riante vierlaagse herenhuizen tot compacte stadswoningen met een fijn dakterras. De woningen van Park Avenue vallen op door hun stoere architectuur, opvallende metseldetails en de zeer gevarieerde, stadse gevels. Niet alleen qua uitstraling en woonoppervlakte is er veel keuze: ook qua ligging is er veel te kiezen. Wil jij wonen in het groene hart van de wijk of liever aan de rand, met uitzicht op bijvoorbeeld de boomgaard of de fraaie watersingel? De koopsommen varieren van circa € 349.000 tot € 719.000 vrij op naam.

Groen en duurzaam
Park Avenue krijgt een groen en natuurinclusief karakter. Denk aan de toepassing van groendaken – voor een gelijkmatige afvoer van regenwater en als natuurlijke voedselbron voor dieren – maar ook aan groene erfafscheidingen en nestelgelegenheden in gevels voor vogels en dwergvleermuizen. Bij het ‘nieuwe stadse wonen’ waar Park Avenue voor staat, horen ook duurzame oplossingen. Zo zullen er in de wijk meerdere elektrische deelauto’s te vinden zijn waar de bewoners flexibel gebruik van kunnen maken. Goedkoop, stil, comfortabel en met 100% schone energie!

Geef alvast je voorkeuren door
Vanaf donderdag 23 december is het mogelijk om alvast jouw woningvoorkeuren op bouwnummerniveau door te geven. Dit kan via de kavelkaart die dan online staat, waarop de ligging en de prijsindicaties van de 78 woningen zichtbaar zijn. Geef jij vanaf volgende week je voorkeuren alvast door, dan staan deze al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving zodra de verkoop start. Uiteraard kun je dan jouw voorkeuren nog naar wens aanpassen voordat je de inschrijving definitief verstuurt.  

Blijf op de hoogte
De start verkoop is gepland in januari 2022. Heb jij interesse om hier te wonen? Schrijf je in en we houden je op de hoogte! 

Gratis waardebepaling
Heb je belangstelling om hier te gaan wonen en ben je in het bezit van een koopwoning? Dan zullen er wellicht vragen op je afkomen hoeveel jouw woning waard is of wanneer de beste tijd is om je woning te koop te zetten. Maak een afspraak met één van onze makelaars voor een vrijblijvend gesprek. Zij zijn ook betrokken bij het nieuwbouwproject Park Avenue en kunnen je daarom als geen ander begeleiden bij het gehele proces en adviseren wat het beste tijdstip is om jouw huis te koop te zetten.

►IK WIL GRAAG VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER DE VERKOOP VAN MIJN WONING