Terug naar het overzicht

Hoe jij je kansen vergroot op een woning in Park Avenue

29 december 2021

De laatste voorbereidingen voor de start van de verkoop van Park Avenue worden getroffen. De komende weken wordt de laatste hand gelegd aan de verkoopstukken. Op basis van de voorlopige impressies en plattegronden kan jij je alvast voorinschrijven voor één of meerdere woningen van Park Avenue en zo je kansen op een woning vergroten.

De planning is dat de 78 woningen van Park Avenue eind januari 2022 in verkoop gaan, maar je kunt nu al je voorkeuren doorgeven. Alle informatie die je hiervoor nodig heb, zoals ligging, plattegrond en prijsindicatie vind je op de online kavelkaart

Via de button 'voorinschrijven' kun jij in jouw persoonlijke accountomgeving je voorkeuren op bouwnummerniveau doorgeven. Je kunt deze voorkeuren altijd nog aanpassen bij de officiele start verkoop. Geef je nu alvast je voorkeuren door, dan kan dit straks jouw kansen vergroten bij de woningtoewijzing. Bij gelijke geschiktheid heb je namelijk een streepje voor als je vroegtijdig je voorkeuren hebt doorgegeven.

► Naar de projectsite

 

Zijn jouw financiele mogelijkheden helder?
Een andere manier om jouw kansen bij de woningtoewijzing te vergroten is met een zogenoemde hypotheek- of financieringsbelofte van een bank of erkend adviseur van jouw voorkeur. Handig om te hebben, want zo weet jij vooraf wat je financiële mogelijkheden zijn en het biedt ons de zekerheid dat je de woning kunt financieren. De hypotheek- of financieringsbelofte kun je na de start verkoop meesturen bij je digitale inschrijving. 

Heb je interesse om hier te wonen en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? LIV Hypotheken helpt je graag! Vraag de financieringsbelofte aan en zorg dat jij een streepje voor hebt. Bellen kan natuurlijk ook. LIV Hypotheken is te bereiken op 024 - 2066274

► Lees hier meer over de financieringsbelofte