Terug naar het overzicht

Loyd appartementen in aanbouw

01 februari 2022

De bouw van de Loyd appartementen is in november gestart. Normaal wordt een mijlpaal als deze samen met de kopers gevierd, maar helaas strooide Corona roet in het eten. Gelukkig weerhield het de aannemer er niet van om gestaag door te werken. Inmiddels zijn alle 459 palen 27 meter diep de grond in gegaan en worden de contouren van de drie gebouwen zichtbaar.

De oplevering van de 78 appartementen wordt in het derde kwartaal van 2023 verwacht. Toekomstige bewoners moeten dus nog even geduld hebben, maar dit zal uiteindelijk rijkelijk worden beloond. Want Loyd is een geweldige plek om te wonen; een bijzonder gebouw op een bijzondere locatie: Luxe appartementen en fenomenale uitzichten met de natuur én de binnenstad binnen handbereik.

Luxe en comfort
De 78 luxe appartementen worden opgeleverd in vier verschillende types: Allure, Luxe, Excellent & Penthouse. Ieder type heeft haar eigen charme en alle appartementen zijn heerlijk comfortabel. De appartementen zijn gesitueerd in drie verschillende gebouwen en worden opgeleverd met luxe badkamer en keuken. Daarnaast delen de appartementen een gezamenlijke binnentuin, een ondergrondse parkeergarage en een fietsenstalling. Op deze manier blijft het uitzicht mooi natuurlijk en groen.

Prachtig uitzicht vanaf de terp
Het uitzicht vanaf LOYD is fenomenaal, want vanuit dit uitgesproken stukje architectuur zie je de Waal met haar rustieke waterleven voorbij kabbelen. Dit terwijl het bruisende stadscentrum van Nijmegen binnen handbereik ligt, waardoor er perfecte harmonie is tussen rust en drukte. Doordat de luxe appartementen op een terp van drie meter hoog komen te liggen, heb je vanaf de eerste verdieping al een ongelooflijk uitzicht over de Waal en de skyline van Nijmegen.

Prognose oplevering
Alles verloopt volgens planning! Daarom is de prognose op dit moment nog steeds dat de oplevering van de eerste appartementen vanaf het derde kwartaal van 2023 plaatsvindt. Deze prognose zal naarmate het bouwproces vordert verder aangescherpt worden.

Overzicht beschikbare appartementen
Ben jij nog op zoek naar een riant en luxe appartement? Klik hieronder om per LOYD-gebouw de nog beschikbare appartementen te zien.

► Meer informatie over de appartementen op de projectsite

► Klik hier voor de beschikbare appartementen