Terug naar het overzicht

Nieuwe fase Huurlingsedam Wijchen: Van starterswoning tot luxe tweekapper

17 februari 2022

In Huurlingsedam fase 3A geen saaie huizenblokken, maar veel variatie in woningsoorten en prijsklassen. Van betaalbare starterswoningen tot luxe twee-onder-kapwoningen, in dit duurzame nieuwbouwproject in Wijchen is ruimte voor iedere smaak en alle levensstijlen. Huurlingsedam is een heerlijke plek om op te groeien. De verkoop start binnenkort.

Voor ieder wat wils
In fase 3A worden 66 koopwoningen gebouwd in verschillende categorieën en met een grote diversiteit aan woningtypen:

- 22 prachtige twee-onder-een-kap woningen op ruime kavels
- 20 grote eind- en hoekwoningen
- 5 vrije sector tussenwoningen
- 7 sociale koopwoningen met KOOPstart (2-laagse tussenwoningen met kap)
- 12 sociale koopwoningen met KOOPstart (1-laagse tussen- en eindwoningen met kap)

De eerste artist impressies van de woningen van Quadrant Architecten zijn nu alvast hier te bewonderen.

Goedkoper instappen met KoopStart
Nu je woning goedkoper aankopen, en op een later tijdstip afrekenen. Dat is de gedachte achter de Koopstartregeling. Dankzij deze regeling kun je nu ook met een lager inkomen tegen gunstige financiële voorwaarden een nieuwbouwwoning kopen. 
Met KoopStart koop je een nieuwbouw woning met een koperskorting. Verkoop je de woning later op de vrije markt, dan betaal je de verkregen koperskorting alsnog aan de ontwikkelaar en deel je samen in de waardeontwikkeling. Bij een waardestijging ontvangt de ontwikkelaar dan tevens een deel van de waardestijging als rendement. Bij een waardedaling delen koper en verkoper de waardevermindering.

Planning
Het is de verwachting dat je vanaf eind maart 2022 kunt voorinschrijven. De definitieve inschrijving start naar verwachting eind april.

Blijf op de hoogte
Zou je hier wel willen wonen?


► Schrijf je hier in en je bent als eerste op de hoogte.

 

Zijn jouw financiele mogelijkheden helder?
Met een zogenoemde hypotheek- of financieringsbelofte vergroot jij je kansen op een woning. Deze hypotheekbelofte vraag je aan bij je bank of erkend adviseur van jouw voorkeur. Sowieso handig om te hebben, want zo weet jij vooraf wat je financiële mogelijkheden zijn. Daarnaast biedt het de ontwikkelaar de zekerheid dat je de woning kunt financieren. De hypotheek- of financieringsbelofte kun je tijdens de start verkoop meesturen bij je digitale inschrijving. 

Heb je interesse om hier te wonen en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Met of zonder koopstartregeling? LIV Hypotheken helpt je graag! LIV Hypotheken is partner van Hans Janssen Makelaars en zijn helemaal op de hoogte van het nieuwbouwplan Huurlingsedam. Vraag hier de financieringsbelofte aan en zorg dat jij een streepje voor hebt. Bellen kan natuurlijk ook. LIV Hypotheken is te bereiken op 024 - 2066274

► Lees hier meer over de financieringsbelofte