Terug naar het overzicht

Woningtypes van Huurlingsedam bekend gemaakt

15 maart 2022

Benieuwd naar de indelingen, perceelgroottes en woonoppervlaktes van de woningen? Ze zijn vanaf nu te bekijken op de website! Op korte termijn volgen de indicatieve prijzen en kunnen we de datum van de voorinschrijving met je delen.

Alle woningtypen van nieuwbouwproject Huurlingsedam fase 3A zijn inmiddels te bekijken op onze projecsite. Verder is er hard gewerkt om de exterieur impressies van de verschillende woningtypen verder uit te werken. Ook deze zijn vanaf nu te bekijken op onze projectwebsite.

De indicatieve verkoopprijzen van de woningen zijn op dit moment nog niet bekend. We verwachten deze volgende week bekend te kunnen maken via deze nieuwsbrief.

► Bekijk hier de woningtypen

Start voorinschrijving
De voorinschrijving voor de woningen van fase 3A zal eind maart starten. Deze deelfase bestaat in totaal uit 66 koopwoningen met een grote diversiteit aan woningtypen.

Heb jij al een financiële check laten uitvoeren?
Heb jij een financiële check laten doen en heb jij een document ontvangen van jouw hypotheekadviseur of bank? Je kunt deze tijdens de inschrijfperiode uploaden binnen jouw accountomgeving. De financiële check kan in je voordeel werken bij de toewijzing. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer heb jij dan namelijk een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële check. 

Zorg ook dat je een streepje voor hebt. Vraag hieronder jouw financiële check, ofwel de financieringsbelofte, aan bij LIV Hypotheken.

► Financieringsbelofte aanvragen