Terug naar het overzicht

Woningaanbod Iris online

15 maart 2022

Heb jij al gezien dat de woningtypes van Iris fase 1A online staan? Meld je aan voor jouw favoriete type en blijf op de hoogte van de voortgang.

Iris biedt een plek voor iedereen: van studio tot riant penthouse en van huur- tot koopwoningen. De hele wijk bestaat uit meer dan 365 woningen en appartementen die gefaseerd worden verkocht. De gebouwen, de typen woningen en hoe je uitkijkt verschilt waardoor je zelf kan kiezen hoe je straks het leven wil vieren. Auto’s zie je hier maar weinig. Die staan verstopt in de garage, zodat kinderen ongeremd buiten kunnen spelen.

In Iris is niet gekozen voor 1 stijl architectuur, maar je vindt hier een rijke mix aan vormgeving, materialen, kleuren en uitstraling. Tussen de gebouwen bevinden zich gezamenlijke binnentuinen en autovrije straatjes. Langs de Waal vind je een prachtig park. Wandel via de paden naar de bruisende binnenstad of het Honigcomplex met verderop de NYMA die lokt. Of steek de Waal over waar verlaten strandjes op je wachten. Iris houdt van cultuur, horeca en kunst en trekt er graag op uit en daarom voelt elke Iris zich hier thuis.

Woningen

In de eerste fase komt een heel uitgebreid aanbod van woningen: van compacte studio met 4-meter plafondhoogte tot panorama appartement van 183 m2 met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle woningen worden aangesloten op hybride WKO. Dat betekent dat je jouw woning verwarmt én koelt met een warmte/koude opslagsysteem (WKO). Prijsindicatie voor de studio: vanaf € 270.000. De koopsommen voor het panorama appartement starten vanaf € 1.040.000 vrij op naam. Goed om te weten: voor de studio's en tweekamerappartementen geldt een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht..

Iris gaat voor de zomer van 2022 in verkoop en dan start ook de bouw van de parkeergarage.

► Bekijk de woningtypes


Heb je interesse om hier te wonen en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? LIV Hypotheken helpt je graag! Vraag de financieringsbelofte aan en zorg dat jij een streepje voor hebt! Bellen kan natuurlijk ook. Zij zijn te bereiken op: 024 - 206 62 74

► Hypotheekbelofte aanvragen