Terug naar het overzicht

Start voorinschrijving Hemelrijk - Puiflijk

24 mei 2022

Donderdag 2 juni start de voorinschrijving van het nieuwbouwproject Hemelrijk-Puiflijk. De verkoop wordt verwacht in de tweede helft van juni.

In Puiflijk, aan de Koningsweg, worden totaal 68 woningen gerealiseerd: 46 koopwoningen en 22 (sociale) huurwoningen: van rij- en hoekwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen.

Hemelrijk wordt een ruimtelijk opgezette wijk op de grens van Druten en Puiflijk met veel aandacht voor openbaar groen en voldoende parkeergelegenheid. Een prachtige plek om te wonen, voor zowel starters als doorstromers. Kies je voor Hemelrijk, dan krijg je een duurzame woning die van vele gemakken is voorzien, zoals een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

Voorinschrijving
Op donderdag 2 juni start de voorinschrijving. Vanaf dat moment kun je alvast je voorkeuren opgeven op basis van indicatieve prijzen. De definitieve prijzen worden net voor de definitieve verkoop bekend gemaakt. Uiteraard kun je jouw woningvoorkeuren nog aanpassen bij de definitieve start verkoop.

► Lees hier alles over het project en de inschrijfprocedure

 

Heb jij al een financiële check laten uitvoeren?
Heb jij een financiële check laten doen en heb jij een document ontvangen van jouw hypotheekadviseur of bank? Je kunt deze tijdens de inschrijfperiode uploaden binnen jouw accountomgeving. De financiële check kan in je voordeel werken bij de toewijzing. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer heb jij dan namelijk een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële check. 

Zorg ook dat je een streepje voor hebt. Vraag hieronder jouw financiële check, ofwel de financieringsbelofte, aan bij LIV Hypotheken.

► Financieringsbelofte aanvragen