Terug naar het overzicht

Nieuw in voorbereiding: KOOPstartwoningen Huurlingsedam Wijchen fase 3B

16 juni 2022

Wegens de grote belangstelling voor de KOOPstartwoningen in fase 3A gaan binnenkort nieuwe woningen in verkoop! Het woningaanbod bestaat uit dezelfde types als eerder. Behalve de koopstartwoningen worden in fase 3B ook vrije sectorwoningen verkocht. Meer informatie over deze woningen volgt binnenkort.

In Fase 3B worden de volgende woningen aangeboden:

  • 20 tussenwoningen met KOOPstart (2-laagse tussenwoningen met kap);
  • 10 tussenwoningen met KOOPstart (1-laagse tussen- en eindwoningen met kap);
  •  4 eindwoningen met KOOPstart (1-laagse tussen- en eindwoningen met kap).

De woningen worden verkocht met een KOOPstart-korting en gaan al op korte termijn in verkoop.De definitieve koopsommen zijn nog niet bekend. Deze worden kort voor de start verkoop bekend gemaakt.

Goedkoper instappen met KOOPstart
Nu je woning goedkoper aankopen, en op een later tijdstip afrekenen. Dat is de gedachte achter de Koopstartregeling. Dankzij deze regeling kun je nu ook met een lager inkomen tegen gunstige financiële voorwaarden een nieuwbouwwoning kopen. 
Met KoopStart koop je een nieuwbouw woning met een koperskorting. Verkoop je de woning later op de vrije markt, dan betaal je de verkregen koperskorting alsnog aan de ontwikkelaar en deel je samen in de waardeontwikkeling. Bij een waardestijging ontvangt de ontwikkelaar dan tevens een deel van de waardestijging als rendement. Bij een waardedaling delen koper en verkoper de waardevermindering.

Meer weten? Download hier de KOOPstartbrochure

Toewijzingsregels
Om in aanmerking te komen voor een KOOPstartwoning dien je aan de inkomenseisen te voldoen. Deze eisen en andere toewijzingscriteria kun je hier downloaden.

► Ga naar de projectsite voor meer informatie over het plan en de woningen

 

Zijn jouw financiele mogelijkheden helder?
Met een zogenoemde hypotheek- of financieringsbelofte vergroot jij je kansen op een woning. Deze hypotheekbelofte vraag je aan bij je bank of erkend adviseur van jouw voorkeur. Sowieso handig om te hebben, want zo weet jij vooraf wat je financiële mogelijkheden zijn. Daarnaast biedt het de ontwikkelaar de zekerheid dat je de woning kunt financieren. De hypotheek- of financieringsbelofte kun je tijdens de start verkoop meesturen bij je digitale inschrijving. 

Heb je interesse om hier te wonen en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Met of zonder koopstartregeling? LIV Hypotheken helpt je graag! LIV Hypotheken is partner van Hans Janssen Makelaars en zijn helemaal op de hoogte van het nieuwbouwplan Huurlingsedam. Vraag hier de financieringsbelofte aan en zorg dat jij een streepje voor hebt. Bellen kan natuurlijk ook. LIV Hypotheken is te bereiken op 024 - 2066274

► Lees hier meer over de financieringsbelofte