Terug naar het overzicht

Start inschrijving KOOPstartwoningen Huurlingsedam fase 3B

24 juni 2022

Vrijdag 1 juli a.s. om 09.00 uur start de definitieve inschrijving voor de KOOPstartwoningen van Huurlingsedam Wijchen, fase 3B. De inschrijving sluit op maandag 11 juli om 12:00 uur. Het is daarna niet meer mogelijk om je inschrijving te wijzigen. Voor de toewijzing is het moment van inschrijven niet van belang.

Woningaanbod
- 20 tweelaagse tussenwoningen met kap
- 10 éénlaagse tussenwoningen met kap
- 4 éénlaagse eindwoningen met kap

De koopsommen variëren vanaf € 200.000 v.o.n. voor de éénlaagse woningen tot € 220.000 v.o.n. voor de tweelaagse woningen.

Koopstart
De woningen worden verkocht met een KOOPstart-korting. Met KOOPstart kun je nu je woning aankopen en op een later stadium afrekenen. Hierdoor kun je ook met een lager inkomen tegen gunstige financiële voorwaarden een nieuwbouwwoning kopen. Let op: voor dit project zijn de Erfpacht- en KOOPstartbepalingen van 2020 van toepassing en niet die van 2022. Download hier de koopstart brochure

Vragen?
Wil je meer weten over het plan, de woningen of de inschrijfprocedure? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 024 - 3 244 244 of stuur een mail.

► meer informatie op de projectsite

 

Vergroot je kansen met de LIV financieringsbelofte
Als je tijdens de inschrijving kunt aantonen dat jij de woning van jouw keuze kunt financieren vergroot je jouw kansen bij de toewijzing. Met de LIV financieringsbelofte heb jij zekerheid over jouw hypotheek. Sowieso handig om te hebben, want zo weet jij vooraf wat je financiële mogelijkheden zijn. Daarnaast biedt het de ontwikkelaar de zekerheid dat je de woning kunt financieren. Heb jij al een financiële scan laten uitvoeren? vergeet deze dan niet bij jouw inschrijving te uploaden in je account!

► Vraag hier jouw financieringsbelofte aan