Terug naar het overzicht

Appartementen Hart van de Waalsprong: Nu met een op maat gesneden interieuradvies

12 juli 2022

Van de luxe en duurzame appartementen van nieuwbouwproject Hart van de Waalsprong zijn er nog een aantal beschikbaar. In dit nieuwbouwproject in Lent komen in totaal 81 appartementen, verdeeld over twee appartementengebouwen.

 

 

De appartementen in Hart van de Waalsprong zijn verdeeld over de 2 appartementengebouwen Donk en Elft. In beide gebouwen zijn nog appartementen beschikbaar. Het gaat om appartementen met drie of vier kamers, met woonoppervlaktes die variëren van circa 100 m² tot circa 137 m² en riante buitenruimtes op het zuiden of zuidwesten.

De appartementen
Alle appartementen krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk, sanitair en een keuken. Ook spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. De appartementen hebben geen gasaansluiting en krijgen vloerverwarming en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. De appartementen hebben allen een eigen parkeerplek op het parkeerdek van het betreffende gebouw.

Koopsommen vanaf € 449.500,- vrij op naam. ► Klik hier voor meer informatie over de nog beschikbare appartementen.

Style jouw droomappartement
Extra leuk aan dit nieuwbouwproject: Ga met een ervaren interior designer van Homestudios om de tafel voor een op maat gesneden interieuradvies. Ook ben je hier aan het juiste adres voor de aankoop van vloer- en/of wandafwerking, raamdecoratie, verlichting en meubels & accessoires. Zo kun je écht jouw droomappartement creëren, geheel naar eigen budget en stijl. Ook is het mogelijk om het appartement helemaal woonklaar op te laten leveren. Laat het kluswerk over aan een professioneel bedrijf zodat jij alleen nog maar je persoonlijke spullen en meubels hoeft te verhuizen. Zo kun je meteen genieten van je nieuwe plekje!

Belangstelling?
Heb je belangstelling om hier te wonen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via telefoon 024-3 244 244 of stuur een email