Terug naar het overzicht

Inschrijving startersappartementen Living-Inn

27 september 2022

Op zaterdag 1 oktober a.s. start de verhuur van de startersappartementen in Living-Inn Nijmegen! Ben je op zoek naar een betaalbaar huurappartement én wil jij een steentje bijdragen aan het welzijn van jouw seniore medebewoner in de vorm van een praatje of een leuke activiteit? Dan is Living-inn iets voor jou. Zie jij jezelf hier wel wonen? Schrijf je dan in.

Inschrijven huurappartement
Om je daadwerkelijk in te schrijven voor een startersappartement, heb je inloggegevens nodig. Deze kun je eenvoudig aanvragen door je te registreren via deze link. Je ontvangt een bevestiging via mail waarna je kunt inloggen op je persoonlijke pagina. Het digitale inschrijfformulier kun je pas invullen vanaf 1 oktober 12:00 uur.

Wees er snel bij
Er is slechts een beperkt aantal startersappartementen beschikbaar. Wacht niet te lang met je inschrijving, want er is veel interesse. We dragen zorg voor de nieuw te vormen community binnen Living-Inn en daarom vragen we je een kort filmpje van jezelf met een motivatie in te sturen.

Neem daarin de volgende punten mee:
- Wie ben je, wat doe je en hoe kijk je naar je toekomst?
- Hoe wil jij gaan bijdragen aan Living-Together, onze community?
- Wat is jouw binding met de regio Nijmegen (maatschappelijk of economisch)?

Vul het digitale inschrijfformulier in, upload de gevraagde bestanden en deel vervolgens je inschrijvingsvideo via info@living-inn.nl. Hopelijk kunnen wij jou verwelkomen in Living-Inn!

Meer weten over Living-Inn? Kijk dan snel op de projectwebsite. Daar vind je alle informatie over dit geweldige woonzorgconcept.

►Naar de projectsite