Terug naar het overzicht

Nieuw aanbod in Slingerbos Huissen

30 september 2022

In nieuwbouwproject Slingerbos in Huissen worden nu twee extra vrijstaande woningen en twee extra tussenwoningen aangeboden. Heb je Interesse in één van de nieuwe woningen? Schrijf je dan snel in op de woning(en) van jouw voorkeur.

De verkoop van Slingerbos Huissen is in volle gang. Wegens de grote belangstelling voor de vrijstaande woningen en de tussenwoningen is besloten om de situatie aan te passen met twee extra vrijstaande woningen (bnrs 39 en 40) en twee extra tussenwoningen (bnrs 37 en 42). Hiermee hebben we een aanpassing gedaan op de situatietekening bij de bouwnummers 35 t/m 44.

► Bekijk hier de nieuwe situatie

Interesse in één van de nieuwe woningen?
Schrijf je in op de woning(en) van jouw voorkeur door in je accountomgeving te kiezen voor ‘Online inschrijven’ en vul hier de gevraagde gegevens in. Na digitale ondertekening kun je de inschrijving definitief indienen en ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Voor nu geldt: wie het eerst zijn of haar inschrijving heeft afgerond het beschikbare bouwnummer krijgt toegewezen. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

► Naar de projectsite

 

Zijn jouw financiele mogelijkheden helder?
Heb je interesse om hier te wonen en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? LIV Hypotheken helpt je graag! Vraag de financieringsbelofte aan en zorg dat jij een streepje voor hebt. Bellen kan natuurlijk ook. LIV Hypotheken is te bereiken op 024 - 2066274

► Lees hier meer over de financieringsbelofte